پیکرهای چند تن از کشته شدگان در جنگ ایران و عراق روز دوشنبه گذشته در مکانهایی عمومی در دو منطقه یک و بیست و دو تهران، به خاک سپرده شدند.
اعتراض برخی اهالی تهران نسبت به این مسئله و توصیه شهرداری به تغییر مکان محل تدفین، تغییری در تصمیم بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس در مکان خاک سپاری آنها ایجاد نکرد.
جمعی از اهالی ولنجک، که یکی از محل های به خاک سپاری جنازه هاست، خواستار تغییر رویه دولت در ترویج "ارزش های دفاع مقدس" شده اند. اما این اعتراضات بی اثر بوده است.
البته این نوع اعتراضات سبقه طولانی دارد و پیش از این، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف اعتراض گسترده ای را نسبت به تدفین پیکر سه نفر در این دانشگاه در سال 1384 داشتند که هرچند در نهایت به جایی نرسید و جنازه ها در این دانشگاه به خاک سپرده شدند، اما حرکت آنها باعث شد که این نوع استفاده ها از کشته شدگان در جنگ در دانشگاه ها منسوخ شود.
معاون شهرداری منطقه یک تهران با اشاره به اینکه اعتراض اهالی ولنجک نسبت به این موضوع به بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس که متولی اصلی این اقدام بوده، منعکس شده است، گفت بنیاد در نهایت با تغییر محل تدفین مخالفت کرد.
پرویز محسنی که این گونه به خاک سپاری ها را توهین به مردم، کشته شدگان و مهندسی شهرسازی می نامد، به بی بی سی گفته است که این گونه کارها تنها اثر معکوس دارد و اتفاقا خواسته های گروههای تندرو داخل حکومت ایران را تامین نمی کند.
او می گوید "ارزشها را با این کارها بی ارزش می کنند. جای متوفیان در قبرستان است نه وسط گذرگاهها و میدانهای شهر. مگر از شهدای جنگ بدر و احد بزرگتر داریم؟ آنها را که نیاوردند وسط شهر مدینه دفن کنند. همانجا در بیابان شهید شدند، دفن شدند و احترامشان را همه دارند."
در همین حال کار بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس از لحاظ شریعت اسلام هم کار غلطی است. علی محمدی، کارشناس حقوق اسلامی به بی بی سی گفته است که در دین اسلام توصیه شده کشته شدگان قبل از این که آفتاب بر جنازه آنها غروب کند کفن و دفن شوند.
وی در ادامه گفت نبش قبر کردن و جا بجایی جنازه ها توسط دولت، آن هم برای تبلیغات سیاسی کاری بسیار ناپسند است. اصولا در فرهنگ ایران که ریشه های قوی دینی دارد، محل مرگ و محل زندگی باید از هم متفاوت باشد.
1:23 عصر
دفن جنازه های کشته شدگان جنگ در معابر عمومی
بدست نازی | admin در دسته
6:20 عصر
روزنامهخوانی از پشت شیشههای فناوری
بدست نازی | admin در دسته
نگاهی بر روزنامه نگاری سایبر در ایران
سارا منصوری
بزرگراه فناوری:
حق انتخاب با مخاطب است. صفحه حوادث روزنامه؟ صفحه اجتماعی، اقتصادی و یا شاید سیاسی و... هر کدام از این صفحات را که بخواهید میتوانید انتخاب کنید. دیگر روبهروی کیوسکهای مطبوعاتی وقت صرف نمیکنید و تیترهای روزنامههای صبح را تندتند دید نمیزنید. اینجا وقت طلاست. "سایبرژورنالیسم" به کمک شما میآید. در یک فرصت مناسب، بدون اینکه سر چهارراهها منتظر شنیدن خبرهای داغ صبح باشید که روزنامهفروشها داد میزنند و یا وقتی که اشتراک مجله در روزنامهتان شما را کلافه کرده و دیر به دستتان میرسد، روزنامههای سایبر بهترین انتخاب است. پای رایانه شخصی، خبرهای مورد علاقه خود را از سایتهای خبری که چند بار در روز بهروز میشود، گلچین میکنید، میخوانید، برخی خبرها را از طریق رادیوهای اینترنتی میشنوید و یا گزارشهایی را مصور مشاهده میکنید. "روزنامههای سایبر" اخبار را به یک صفحه اینترنتی و چند خط توضیح خبر محصور نمیکنند، بلکه بهواسطه لینکهایی که در اختیار مخاطب قرار میدهند، به وی این امکان را میدهند که با یک کلیک به دنیای وسیعتری از اخبار و اطلاعات سایتهای مشابه خبری دیگر دست پیدا کنند.
دنیای روزنامههای سایبر، محدود به چند صفحه روزنامه نیست که مخاطب هر روز صبح باید ورق بزند تا اخبار و مطالب دلخواه خود را پیدا کند. اینجا، مخاطبان با کاغذهای کاهی و صفحههایی که عناوین ثابت دارند، سروکار ندارند، روزنامهخوانهای آنلاین از پشت شیشه مانیتورها، خبرهای روز را میخوانند...
5:54 عصر
روزنامه نگاری سایبر: نگاه پروفسور کمالی پور
بدست نازی | admin در دسته
1- روزنامه نگاری به سبک نوین و اینترنتی، تعاملی یا interactive می باشد.
2-ejournalism با سرعت نور و مثل امواج رادیویی و تلویزیونی اخبار را در سراسر جهان پخش می کند.
3-ejournalism به خوانندگان اجازه می دهد که مطالب بیشتری را در رابطه با یک موضوع به خصوص از طریق لینکهای مرتبط با اخبار دریافت کنند.
4- ejournalism این امکان را فراهم می کند که خوانندگان از طریق شبکه ی جهانی اینترنت بتوانند اخبار را مقایسه و از دیدگاههای گوناگون مشاهده کنند.
5- در دنیای ejournalism تحریف و دروغ پردازی بسیار دشوارتر از دوران ژورنالیسم مکتوب است.
6- در فضای سایبر هرکسی می تواند خبرنگاری کند و مشاهدات خودش را با دیگران درمیان بگذارد.
7- در فضای سایبر هرکسی که با تکنولوژی کامپیوتر آشنا باشد می تواند سایبر ژورنالیست بشود.
8- ejournalism فاصله ی زمانی در رابطه با چاپ و انتشار و جغرافیا از میان برداشته است.
9- در سایبرژورنالیسم می توان به راحتی اطلاعات گوناگون را جستجو کرد.
10- اهمیت سایبرژورنالیسم، ejournalism یاDigital journalism در آموزش و پرورش هر روز گسترده تر می شود.
ejournalism و وبلاگها برای همیشه حرفه ی روزنامه نگاری و تبادل اطلاعات را دگرگون کرده اند، بنابراین قواعد کهنه باید جایگزین قواعد به روز و پیشرفته و منطقی شود. موج گسترش وبلاگها در ایران و سراسر دنیا فضای اطلاعاتی را در سطح ملی و جهانی باز و دموکراتیزه کرده است ، بدین معنی که هر فردی که حرفی برای گفتن دارد، می تواند با ایجاد یک وبلاگ آن را بگوید کما اینکه اخیرا روزنامه های معتبر جهانی برخی از اخبار دست اول خودشان را از طریق وبلاگها می گیرند. یکی از مشکلات وبلاگ نویس ها این است که اکثرا در میان این موج عظیمی که هرروز به تعداد آن ها افزوده می شود، گم می شوند، و تنها آنهایی موفق می شوند که پرمحتوا و قابل اطمینان باشند.
6:55 عصر
نوشتن برای وب ( بخش پنجم = بخش پایانی) :
بدست نازی | admin در دسته
تکنیک های نوشتن برای وب :
11. متن را کوتاه نگه دارید
مخاطب حوصله پرگویی و در عین حال کم محتوایی را ندارد.
خواننندگان وب با مشاهده متون طولانی ، احساس نامطبوعی پیدا میکنند.
خواندن از روی مانیتور کامپیوتر حدود 25 درصد کندتر از خواندن از روی صفحات روزنامه صورت میگیرد و چشم ها را نیز خسته میکند.
بر همین اساس گفته میشود که محتوای هر مطلب در وب باید باید 50 درصد محتوای چاپی آن باشد.
با کوتاه نگه داشتن متن ، کاربران آسان تر میتوانند آن را بخوانند. کوتاه بنویسید و زوائد را حذف کنید بدون آن که محتوا را قربانی کنید. نوشتن 500 کلمه برای هر صفحه وب توصیه شده است.
12. پاراگراف ها و جملات را نیز کوتاه بنویسید
پاراگراف های کوتاه این پیام را به خواننده ارسال میکنند : من آسان هستم اما پاراگراف های طولانی داد میزنند که : خواندن من مستلزم تقلاست.
تجزیه پاراگراف ها یکی از شیوه های موثر برای اسکن کردن راحت مطالب است. توصیه میشود تعداد کلمات پاراگراف ها 40 تا 70 کلمه باشد.
همچنین هر پاراگراف را به یک ایده اختصاص دهید. با این کار ، خواننندگان وب سایت ، مطالب را به راحتی اسکن میکنند ، به نکته مهم هر پاراگراف پی میبرند و با خیال راحت سراغ پاراگراف بعدی میروند و واهمهای نخواهند داشت که چیزی را از قلم انداخته اند.
جملات نیز مستقیم ، کوتاه ، معطوف به پیام و گویا و در حد درک مخاطبان باشند. کلمات و جملات مرکب را کمتر به کار ببرید و به قول دکتر یونس شکرخواه سر هر واژه اضافی را به سنگ بزنید. تعداد کلمات هر جمله بهتر است 15 تا 20 کلمه باشد.
13. با تیتر شروع کنید
تیتر بزنید اما پر معنا ؛ تیتر باید بر مفهوم اصلی دلالت کند و در عین حال کوتاه (کمتر از 8 کلمه) ، ساده و جذاب باشد. تیتر اصلی باید در بالای صفحه به وضوح دیده شود. اگر متن شما بیش از 300 کلمه شد حتما از میان تیترهای کوتاه استفاده کنید. میان تیترها نیز به اسکن شدن آسان مطلب کمک میکنند.
14. دقیق باشید
اشتباهات دستوری ، تایپی و املایی میتواند اعتماد خوانندگان را از بین ببرد. خیلی ها متوجه اشتباهات شما میشوند.
در انتخاب واژه ها دقت کنید ، اختصارات را به طور کامل تشریح کنید ، از نقل قول ها و افعال قوی بهره بگیرید و از نوشتن مطالبی که از نظر درک زمان بیشتری را میطلبید بپرهیزید.
درباره
آرشیو یادداشتها
-
پاییز 94
تابستان 94
بهار 94
زمستان 93
پاییز 93
تابستان 93
بهار 93
زمستان 92
پاییز 92
تابستان 92
بهار 92
زمستان 91
پاییز 91
تابستان 91
بهار 91
زمستان 90
پاییز 90
تابستان 90
بهار 90
پاییز 89
زمستان 89
تابستان 89
بهار 89
زمستان 88
پاییز 88
تابستان 88
بهار 88
پاییز 87
تابستان 87
زمستان 87
بهار 87
زمستان 86
پاییز 86
تابستان 86
بهار 86
زمستان 85
پاییز 85
تابستان 85
بهار 85
زمستان 94
بهار 95
تابستان 95
یادداشتهای آرشیو نشده
-
عکسهای جدید سید مجید بنی فاطمه در خندوانه + دانلود خندوانه با حض
علت و دلیل پخش نشدن بازی ایران و چین / مقدماتی و انتخابی جام جها
پاسخنامه فلسفه و منطق شهریور 95, پاسخ امتحان نهایی فلسفه و منطق
پاسخنامه زبان فارسی شهریور 95, پاسخ سوالات زبان فارسی 3 تجربی 15
پاسخنامه زبان فارسی 3 , پاسخ زبان فارسی 3 تجربی شهریور 95 ,
کدام ارگان وظیفه سم زدایی خون در بدن را دارد؟, کدام ارگان وظیفه
[عناوین آرشیوشده]
صفحات اختصاصی
-
عاشق
روزهای طوفانی در انتظار بازار طلاست / پیش بینی کاه
بودجه سال ۹۵ با دلار زیر سه ۳ هز
وال استریت ژورنال : کاخ سفید بار دیگر به ایران اطم
آیا فردا چهارشنبه 2 دی 94 مدارس تهران تعطیل است؟
دانلود آهنگ جدید علی عبدالمالکی به نام تو بارون با
تاثیر تلویزیون بر نوزادان، کودکان، خانواده، جوانان
نتیجه بازی استقلال و تراکتورسازی 1 دی 94 / جام حذف
قله k 2 ، کوهستان وحشی
کوهنوردان فاتح شیشاپانگما به ارتفاع 8027 متر
کوهنوردان فاتح گاشربروم 2 به ارتفاع 8034 متر
کوهنوردان ایرانی فاتح برودپیک به ارتفاع 8051 متر
کوهنوردان ایرانی فاتح قله های 8000 متری
کوهنوردان ایرانی فاتح کانچن چونگا به ارتفاع 8586
کوهنوردان ایرانی فاتح لوتسه به ارتفاع 8516 متر
کوهنوردان ایرانی فاتح چوآیو به ارتفاع 8201 متر
کوهنوردان ایرانی فاتح ماناسلو به ارتفاع 8163 متر
کوهنوردان ایرانی فاتح آناپورنا به ارتفاع 8091 متر
کوهنوردان ایرانی فاتح برودپیک به ارتفاع 8051 متر
پرونده کاهش نرخ سود بانکی بسته شد / وزیر اقتصاد
آذر ماه آرامترین ماه دلار از اواخر بهار تا کنون