سفارش تبلیغ
صبا ویژن

89/3/14
10:13 صبح

نیمه خرداد شماره 24

بدست نازی | admin در دسته

 

نیمه خرداد شماره 24           جمعه 14 خردادماه 1389

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

رحلت معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) بر مسلمین جهان تسلیت باد.

 

 

امام امت ، حضرت آیت الله خامنه ای :

عرض من به مسئولان، به آحاد ملت و به قلم به دستها این است که این اتحاد را حفظ کنید.

 

 

شادی روح شهیدان صلوات

سردار شهید محمود صدیقی زاده(شهیون زاده) : (از شهدای حسینیه شهید محمدی)

خدایا یاریمان کن تا این مسلمین که هریک در سوراخی خزیده اند و این چنین قرآن را بیکس گذاشته اند را بیدار کنیم.

 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 

 

آیا کسانی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران

باعث اختلاف در دزفول شده اند

از امام خمینی (ره) و شهدا خجالت نمی کشند ؟

آیا گفتنِ : فلانی فقط باید خطبه بخواند ، فلانی درویش است ، فلانی می خواهد شهر را بهم بریزد ، فلانی دست نشانده می باشد ، باعث حل مشکلات مردم و زیبنده دارالمومنین است؟ و اگر اینچنین است پس ...

اگر مدیران و کسانی که خود را متولی دزفول می دانند ، اختلاف دارند باید به تعطیلی شهر بینجامد ؟

علت اختلافات اساسی در دزفول از کجاست ؟

علت وجود بدگمانی ، غیبت های متفاوت و رواج شایعات بی اساس که موجب تفرقه در حل مشکلات دزفول است چیست ؟

آخر این عقده گشایی های سیاسی چه خواهد شد و این مسائل به نفع چه کسی در دزفول است ؟

مطالعه تاریخ نشان می‏دهد که انسان به جهت زندگی اجتماعی ناگزیر است که نیازهای خود را از طریق یک نظام اجتماعی ، همکاری و تعاون در آن نظام بدست آورد. از سوی دیگر تعارض و تنوع خواسته‏های بشری و روح قوانین اجتماعی را تشدید می‏کند.

امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «بامن آن سان که باستمگران سخن می‏گویند سخن نگویید،القاب پر طمطراق برایم به کارنبرید، آن ملاحظه کاریهاو موافقتهای مصلحتی که در برابر مستبدان اظهار می‏دارند در برابر من اظهار مدارید، با من به سبک سازشکاری معاشرت نکنید، گمان مبرید که اگر به حق سخنی به من گفته شود بر من سنگین آید، عمل به حق و عدالت بر او سنگین‏تر است بنابراین از سخن حق یا نظر عادلانه خودداری نکنید.»

جامعه مجموعه ای از افراد است که در محیطی مشترک زندگی می کنند و نهادها، فعالیتها و منافع مشترکی دارند، اما اگر به هیچ ترتیبی با یکدیگر ارتباط برقرار نکنند، حتی نمی توانند از منافع مشترک خود آگاه شوند، چه رسد به اینکه بخواهند اقدام مشترک هدفمندی انجام دهند. اغلب گفته می شود که اساس سیاست، اشکال مختلف ارتباط به ویژه گفتگو است که نماد تعامل اجتماعی میان افراد است.

آیت ا... قرائتی استاد اخلاق و قرآن در این مورد میگوید : متاسفانه در تحلیل های سیاسی ، بدگمانی ، جسارت ، تهمت و عجله وارد شده است که این امر از دین ما می کاهد .

ارسطو خویشاوندی طبیعی سیاست و ارتباط را به رسمیت می شناسد و محل پیوند این دو حوزه را "علم بیان " می داند. با بهره گیری از تعاریف و دیدگاه هایی که بزررگان دین و پژوهشگران درخصوص ارتباط سیاسی ارایه داده اند می توانیم بگوییم ارتباط سیاسی یعنی ارتباط هدفمند یا هدفدار درباره سیاست.

اصولا نیمه ی خرداد در حوزه اطلاع رسانی اعتقاد دارد : رسانه های اطلاعاتی و خبری واسطه اصلی میان سیاستگذاران و توده مردم اند. رسانه ها توده ها را بسیج می کنند تا اندیشه های جدید و تکنیک های مدرن را بپذیرند.

در این ارتباط دو وظیفه متفاوت برای  رسانه های گروهی عبارتند از:

1-  متحد کردن همه مردم کشور

2- تشویق و واداشتن آنان به مشارکت در طرح های توسعه ملی

رسانه های گروهی به پیدایش رهبران جدیدی کمک می کنند که شگفتی میآفرینند و از نظر ایدئولوژیک متصدی توسعه ملی می شوند.

یکی از وظایف رسانه ها این است که واقعیت های سیاسی و اجتماعی را به درستی به تصویر بکشانند. ایفای نقش وجدان جمعی مستلزم این است که رسانه ها بتوانند تمام نظام اجرایی را نقد کنند، زیرا انتقاد سازنده با رفع خطا و اجرای درست امری سازنده است.

 

تنش زدایی نباید در دزفول یک طرفه صورت بگیرد

گروه سیاسی نشریه نیمه ی خرداد معتقد است که برای بازگشت به فضای آرامش و مصالحه بهتر است هیئتی از نخبگان و متخصصان سیاسی و فرهنگی از تمام طیف های فکری و سیاسی ( البته با داشتن شعور سیاسی فرهنگی ) برای رسیدگی به دغدغه ها و مشکلات تشکیل شود، و زمینه های بازسازی اعتماد عمومی جامعه فراهم شود. همچنین باید گفت : تا زمانی که برخی به این نتیجه نرسند که میانجی گری و نشست های گفتمانی و نیز بیان دیدگاهها و پیدا کردن نقاط اشتراک بهترین راه برای حل مسائل اخیر است، نمی توان به سمت بهبود شرایط پیش رفت، اما به نظر می رسد برخی راه حل دیگری برای حل و فصل مشکلات انتخاب کرده اند. نمی توان این واقعیت بزرگ را نادیده گرفت که بخش عظیمی از مردم شهرمان به ویژه دلسوزان به نظام و ولایت از وقایع این چند ساله و به ویژه این چند هفته متاسفند و برخوردها و پخش هرگونه شبنامه را نمی پذیرند و در واقع توجیه نشده اند به هر حال ما نیازمند آن هستیم که مسئولان و منتقدان دیار دارالمومنین در جریان عمق مشکلات دینی، اقتصادی و اشتغال مردم باشند و برای شنیدن صدای مردم تلاش و برای حل و فصل راهکاری پیدا کنند. تشنج زدایی و رفع التهاب از طریق ساکت نشستن و تبعیت مطلق از سیاست های عده ی قلیلی ممکن نیست، این تنها پاک کردن صورت مسئله است نه حل آن.

در شرایط کنونی و با پدید آمدن جوانان مومن که نویدی برای بازنشستگی سیاسی برخی ها را فراهم آورده و با رویکردی کارشناسی شده ، با گرفتن تمامی پیشنهادات شورایی مدبر و شجاع تشکیل و با کالبدشکافی وبه دور از علایق شخصی و فقط در راه اعتقادات و تقوای اللهی تصمیماتی گرفته شود که البته این تصمیمات باید پایه اعتقادی و علمی داشته باشند تا برای یکبار برای همیشه و یا حداقل برای چند سال آرامشی اللهی که مسبب آن اتحاد بین تمامی آحاد این شهرستان بزرگ می باشد را ایجاد نمایید .

بیاییم امروز تحت هر شرایطی ( البته دینی و عقلانی ) اتحاد را به هر عنوان و با هر نگاه و انگیزه ای زمینه های بی توجهی، تخریب و کم ارزشی را فراهم نسازیم، این کار، ظلمی است مضاعف برای تاریخ آینده این شهر دارالمومنین است که ما با دستان خویش به جای نماد سازی، به نماد سوزی بپردازیم، به قول سعدی شیرین سخن "برشاخ ننشینیم و بن نبُریم که در این کار اول کسانی که آسیب به آن ها خواهد رسید همان بر شاخ نشینان خواهند بود".

بیاییم در این میدان نقدو نقادی و فضای پر هیاهوی مباحث سیاسی با رعایت انصاف و عدالت چه در گفتار و چه در عمل با تمام توان و قدرت به تقویت و معرفی شهر مان در سطح ایران و حتی جوامع بین المللی بپردازیم تا در فردای تاریخ مورد سرزنش نسل های آینده قرار نگیریم که چرا در این برهه از تاریخ جامعه و شهرمان تشنه یکدستی و اتحاد شده است و ما دنبال بازیهای سیاسی بوده ایم.

 

آیت ا... خامنه ای:

مبادا کسانی به عنوان اختلاف سلیقه، اختلاف برداشت ، نادانسته و ناآگاهانه بیایند پایه اصلی نظام اسلامی را زیر سؤال ببرند.دین است که به ما می‏گوید آراء مردم را مورد اعتماد قرار دهیم و برای مردم کرامت و احترام و حق رای و حق تصمیم‏گیری قائل شویم. مبادا در زیر پوشش اختلاف سلیقه و اختلاف نظر نسبت‏به یک شخص و یک جمع و یک گروه، اساسی‏ترین پایه‏های دین زیر سؤال برود; آگاهی مسؤولان لازم است.

البته توصیه ما این است که اختلاف سلیقه‏ها و اختلاف دیدگاهها را در مسائل گوناگون تحمل و قبول کنند، منتها توجه بشود که اختلاف سلیقه در چارچوب نظام دینی قابل قبول است. در حقوق شهروندی، همه از حقوق اسلامی برخوردارند، حتی کسانی هم که به غیر اسلام معتقدند، از حقوق شهروندی برخوردارند، اما جزو عناصری نیستند که نظام بتواند به آنها اعتماد کند و در هر کار بزرگ یا کوچکی به آنها تکیه کند. همه قوا باید به این نکته توجه کنند .

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

سئوال از مسئولین دزفول:

علت اختلافات  در دزفول  از کجاست  و راه کار  چیست؟

*  حجت اسلام و المسلمین قاضی دزفولی ( امام جمعه ) : باید واقع بینانه برخورد کنیم تا مطالب را بزرگتر از آنچه که هست نشان ندهیم .در برخی موارد اختلاف خوب است اما اینکه همه اش بگوییم اختلاف خوب نیست. اختلاف را نباید بزرگنمایی کنیم و آنچه که هست باید برطرف کنیم.منشا اختلافات باید شناسایی شود بعد برای حل آن اختلاف، باید شفاف سازی کنیم .

*  مهندس اخوان صباغ (معاون استاندار) : من اعتقاد دارم خیلی اختلاف نظر نداریم بیشتر برداشت شخصی می باشد . راه حل نزدیک کردن دیدگاهها است و باید همتی در درون اشخاص و طرفها باشد .

*  مهندس نبوتی ( رییس شورای شهر ): اختلاف دیدگاه همه جا هست مخصوص دزفول تنها نیست و علت های آن می توان در تنوع نگرش ، مشی متفاوت اشخاص دانست.این تنوع همیشه منفور نیست مهم این است که اندیشه درست ، مفید و سازنده ی دیگران را مورد استفاده قرار دهیم و در امور اجرایی و توسعه شهر اختلافات سیاسی کنار گذاشته شود که البته این حرف ، حرف قشنگی است و تازگی هم ندارد مهم عمل به آن است که ... .

*  حاج عظیم سرافراز ( عضو شورای شهر ): هر چیزی که رنگ و بوی خدایی نداشته باشد خود باعث اختلاف است همچنین تحمل پذیرش اظهارنظر همدیگر را نداریم .اگر وجه مشترکات را نگاه کنیم باعث رفع اختلافات است ، گروهی موفق هست که خواست مردم را ملاک قرار دهند و اولویتهای شهر را درک و بر اساس آن حرکت کنند.

*  حاج حسین گلستانباغ ( عضو شورای شهر ): یک علت باعث اختلافات اخیر نیست.بنده اعتقاد دارم اختلاف بین اشخاص نیست بلکه بین دو تفکر است.ریشه ها باید شناسایی، آنگاه به راه حل پرداخت.یکی از علل اصلی اختلافات بدعت و عدم برخورد کارشناسی از سوی طرفین به این معضل دانست . دخالت برخی از مسئولین در اموری که به آنها مربوط نمی باشدوبایدبه انجام وظیفه قانونی خود بپردازند، مثلا نماینده مجلس در فکر قانون گذاری ،فرماندار به دنبال نظارت و امام جمعه در راستای حفظ دین و جلوگیری از انحرافات گام بردارند.نکته دیگر وجود جریانات اخیر  طرفداران متعصب است که نقش کاسه ی داغتر از آش را بازی می کنند. بنده آمادگی خودرا اعلام ، تا در یک جلسه مبارک با حضور مسئولین مورد نظر و اعضای شورا همه با هم در کنار هم مشکلات مردم و منطقه را پیگیر نماییم.

*  مهندس ریاضی ( عضو شورای شهر ) : محور نبودن تقوا و نگرویدن مسئولین حول محوری واحد همچنین دخالت سلیقه ها ، جهت گیری های گروهی ، جناحی و عدم گرایش به نقد منصفانه در برخی مسئولین خود باعث بروز اختلافات گردیده که توجه به موارد ذکر شده خود بیان راه حل آن می باشد .

*  سید عنایت اله کاظمینی ( رئیس رادیو ) : علت اختلاف را در هوای نفس می بینم .  چرا ما باید وحدتمان را برای دشمنی کوچک و بی ارزش از دست دهیم، الان که رهبری همت و تلاش مضاعف را عنوان کرده با وحدت رویه و داوری بزرگان به نتیجه ای بهتر برای شهرمان برسیم و همین طور که ائمه با انحرافات مبارزه کرده اند ما هم باید اصولی مبارزه کنیم و به تخریب بزرگان و مسئولین این شهر پرداختن در شان دیار شهیدان و دارالمومنین نمی باشد .

*  استاد سیدعلی صافی (مدیر مسئول رسانه جنوب): ایشان با انتقاد از عملکرد نماینده ی دزفول که میتوانست گره گشای بسیاری از مشکلات باشد گفت: برخی تلاش دارند اختلاف میان نماینده و امام جمعه را اختلاف شخصی قالب کنند، در صورتیکه این اختلاف اختلاف میان دو تفکر است که نمودهای آن را در شش سال اخیر مشاهده کرده ایم. از یک طرف تفکری تلاش میکند با استبداد، عدم تمکین به مطالبات عمومی، انحراف از مسیر انقلاب و امام (ره) همه ی مقدرات شهر را به دست باند خود بدهد و برای همه ی علما و روحانیت و امام جمعه نیز تعیین تکلیف کند و خط نشان بکشد و در طرف دیگر تفکری که تلاش میکند حقوق مردم استیفا شود و دست اهل نفاق از مقدرات شهر قطع شود و دولت در امور اجرایی شهر حاکمیت یابد.   راه حل:    -1 بازگشت نماینده به وظایف ذاتی خود یعنی قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین و عدم دخالت در وظایف مسئولان و عزل و نصب ها و رها کردن فتنه گران و سکولارها   -2 خانه تکانی دزفول از مسئولان ناتوان و گوش به فرمان نماینده و دراویش  -3 عمل به مصوبات شورای تامین یعنی کوتاه کردن دست بدعت گزاران و فرقه سازان از حوزه های حاکمیتی دولت بوی‍ژه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، آموزش عالی و دانشگاه آزاد که وظیفه ی ذاتی فرماندار شهرستان است و این مطالبات با مقاومت نماینده و اهمال مسئولان شهری بر زمین مانده است.

*  مهندس چرخابی ( مدیر مسئول دژپل) : شاید بتوان عمده دلایل تقابل سیاسی در سطح دزفول را ناشی از بلوغ فکری و سیاسی جوانان دانست که به سطحی از بینش رسیده که فضای متنوعی از ایده های مختلف را به ظهور رسانده اند .اما بایدگفت هم اندیشی همه گروهای سیاسی در جهت تعامل و بروز تقابل و تضارب آرا همدیگر در بستری مناسب بر اساس فرمایشات معمار کبیر انقلاب و منویات مقام معظم رهبری فراهم شود.

*  با توجه به تلاشهای بسیار جهت گرفتن نظرات سید احمد آوایی(نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی) ، دفتر ایشان هیچگونه همکاری در این خصوص ننمودند.

 

 

بهره گیری      از       رهنمودهای    رهبر       انقلاب

در  مورد     تفرقه    و    اختلاف بین مردم  و مسئولین :

                      

امام امت حضرت آیت ا.. خامنه ای: 

من بر روی وحدت ملی تاکید بیشتری دارم، به خاطر اینکه امنیت هم ناشی از وحدت است. اگر وحدت نباشد امنیت ملی هم به خطر می افتد و ایجاد نا امنی میشود. منظور ما از وحدت چیست؟ یعنی همه ی مردم یکسان فکر کنند؟ نه ، یعنی همه ی مردم یک نوع سلیقه سیاسی داشته باشند؟ نه ، یعنی همه ی مردم یک چیز را یک شخص را ، یک شخصیت را، یک جناح را، یک گروه را بخواهند؟ نه معنای وحدت اینها نیست، وحدت مردم یعنی نبودن تفرقه و نفاق و درگیری و کشمکش. حتی دو جماعتی که از لحاظ اعتقاد دینی مثل هم نیستند، میتوانند اتحاد داشته باشند، میتوانند کنار هم باشند ، میتوانند دعوا نکنند. یکی از عواملی که این وحدت را خدشه دار میکند مفاهیم مشتبهی است که دائما در فضای ذهنی مردم پرتاب میشود، هر کس هم به گونه ای معنا میکند، یک عده از این طرف ، یک عده از آن طرف، جنجال و اختلاف غیرلازم درست میشود. البته دشمن در همه ی این مسائل سود میبرد و به احتمال زیاد در این مسائل ، یا در همه اش یا در بعضی اش ، دست هم دارد، این را ما نمیتوانیم ندیده بگیریم.

 

امام خمینی(ره):

داد و بیداد که در محفل ما رندی نیست

 که برش شکوه برم، داد ز بیداد کشم

سالها میگذرد حادثه ها می آید

  انتظار فرج از نیمه ی خرداد کشم

 

 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نیمه ی خرداد در کلام امام خمینی(ره):

*  15 خرداد برای اسلام بود و به اسم اسلام بود و به مبدائیت اسلام و راهنمایی روحانیت

*  همین طبقه از افراد اسلامی بودند که برای اسلام قیام کردند و هیچ نظری جز اسلام نداشتند 15 خرداد را به وجود آوردند.

*  آن‌هایی که به اسلام عقیده دارند، آن‌هایی که دلشان برای قرآن می‌تپد، امروز باید فعالیت کنند. 15 خرداد برای همین بود.

 

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 

جناب آقای هوشنگ زلقی، رئیس شورای شهرستان، انتخاب جنابعالی و همکارانتان را به عنوان شورای نمونه ی کشور، تبریک عرض مینماییم.     ((هیئت تحریریه ی نشریه نیمه ی خرداد))


89/1/27
10:2 صبح

نیمه خرداد شماره 1+22

بدست نازی | admin در دسته

نیمه خرداد شماره 1+22            جمعه 27 فروردین ماه 1389

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

امام امت ، حضرت آیت الله خامنه ای :

عاقلانه ، هوشیارانه ، خردمندانه و مدبرانه بایستی این اتحاد را حفظ کرد و روز به روز آن را تقویت نمود.

 

 

شادی روح شهیدان صلوات

سردار شهید حمید رضا عظیمی : (از شهدای حسینیه شهید محمدی)

خداوندا به من توفیق عطاء نما که هر لحظه ای که قلمی بر کاغذ میگذارم ، همه برای رضای تو باشد

 

 

رو        در          رو   ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

رو   در  رو  با  مسئولین  دزفول 

امام جمعه : نوک قلم از شمشیر برّنده تر است

فرماندار: بسیاری از عوامل سالم یا ناسالم در انتخاب مدیران وجود دارد

رو در رو با حجه الاسلام و المسلمین محمدعلی قاضی امام جمعه دزفول

دیدار با حجه الاسلام و المسلمین قاضی امام جمعه دزفول ، مردی مهربان و دارای منشی مقاوم از جنس آیه ا.. سیدمجدالدین قاضی. لبخند و تیزبینی اش اطمینان در دل مخاطب ایجاد می کرد.

این دیدار در دفتر امام جمعه دزفول برگزار گردید و پس از تبریک سال نو و معرفی ، اهداف نشریه توسط سخنگوی نیمه ی خرداد بیان و امام جمعه محترم دزفول ضمن تبریک سال جدید و آرزوی سالی پر از خیر و برکت و توام با موفقیت و بیان ویژگیهای نام گذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب به نام سال همت و کار مضاعف، دیدگاههای خود را نسبت به این نامگذاری ابراز و از مردم و مسئولین خواستند تا این پیام را در کار و زندگی خود الگو قرار دهند. همچنین ایشان نکاتی را در مورد اوضاع سیاسی فرهنگی شهر و اصحاب رسانه اشاره نمودند.

امام جمعه ی دزفول در این دیدار کار خبر رسانی و رسانه را کاری سخت همراه با استرس خواندند و خاطر نشان کردند: اصولی که باید نشریه را در راه خود نگه دارد ، حفظ امانت است و قلم شما قلمی است که خداوند به آن اشاره کرده و باید وسیله ای باشد برای نشر حقایق.

ایشان استقامت و پایداری را از نکات دیگری که حائز اهمیت است برشمردند و ابراز داشتند: خواه ناخواه افراد زیادی سراغ شما می آیند . شما باید بتوانید اصولی را برای خود تعریف کنید که اولاٌ خود معتقد باشید ، ثانیاٌ تحت هیچ شرایطی عدول نکنید. ضمنا باد ها و طوفان های چپ و راست نباید رسانه را از محور اصلی خود خارج نماید.

امام جمعه دزفول به این نکته که شما باید بدون هیچگونه تعصبی و تحت تاثیر هیچگونه فضای سیاسی کار خود را انجام دهید اشاره کرده و چند نکته را متذکر شدند:

1 – با تمام مجموعه های موثر ، مرتبط باشید و تیزبینی داشته باشید تا به نفع جریانی خاص مصادره نشوید.

2 – حریت و آزاداندیشی را با رعایت مسائل اجتماعی و اخلاق از دست ندهید که امیرالمومنین نسبت به دشمنش هم با انصاف و عدالت برخورد میکرد.

3 – شما اگر میخواهید نشریه تان در قلوب نفوذ کند، به شدت از موضع تهمت و افترا و دروغ پردازی دوری کرده و در اخبارتان حد اعتدال را رعایت کنید.

4 – شما دارید یک فرهنگ را رقم میزنید و در ساختن فرهنگ خیلی دقت نمایید که نوک قلم از شمشیر برنده تر است.

حجه الاسلام قاضی همچنین از فضای ضعیف رسانه ای در دزفول که خیلی اوقات اخبار مهم جلسات و رویدادهای شهر را منعکس نمیکنند اشاره وبه برخی از اقدامات خود و دفتر ایشان در طول مدت مسولیت خود پرداختند.

نشریه نیمه ی خرداد ، آخرین سئوال خود را از امام جمعه دزفول در مورد اوضاع سیاسی فرهنگی شهرستان دزفول و راه های برون یافت از این قضیه پرسید که ایشان با صراحت کامل به این سوال نشریه پاسخ گفتند که در نشریه بعدی با طراحی جدید و با تیتری تازه به چاپ خواهد رسید .

در پایان این دیدار، نماز جماعت ظهر و عصر به امامت امام جمعه دزفول اقامه شد که باعث مباهات عوامل نشریه نیمه ی خرداد گردید.

 

 

رو در رو با مهندس غلامرضا اخوان صباغ فرماندار دزفول

رو در رو با فرماندار ویژه شهرستان دزفول مهندس اخوان صباغ، مردی آرام وبا شخصیت ویژه ای که خاصه ی یک فرماندار است . وقتی نام دزفول را می آورد انگار دیگر هیچ چیز در عالم وجود ندارد و با قلبی پرتپش و متانت سخن می گوید.

اولین سوال را از مهندس اخوان صباغ در مورد کم کاری برخی ادارات شهرستان دزفول که در برخی جهات بود و نبود آنها هیچ دردی را دوا نمی کند پرسیدیم که ایشان با اشاره به سیستم و سازمان وزارت کشور در انتخاب مدیران گفت : فرمانداریها دستگاه اجرایی در عمل نمی باشند و بیشتر کار نظارتی انجام می دهند وبه نوعی وزارت کشور به فرمانداری اتکای عمل نمی دهد و درعمل بسیاری از عوامل سالم یا ناسالم در انتخاب مدیران وجود دارد که این روند باعث می شود توان زیادی گرفته ، تا بتوان مدیری را به اشتباهاتش متوجه کرد وبا معرفی راهکارهایی دستگاهای زیرربط را متوجه اتفاقات و مشکلات پیشرو کرد . البته باید گفت وزارت کشور نیرو جهت به کارگیری در پستهای مدیرتی ندارد و یکسری محدودیتها در انتخاب مدیران وجود داشته و از آن طرف حمایت های ارگانهای غیر مسئول در این باره و اعمال نظر آنها خود دلیلی بر علت و وجود مدیران ضعیف می باشد . البته تعیین افراد و تغییر در مدیریت شهرستان خود گوشه ای از کار فرمانداری می باشد .

دومین سوال را از معاون استاندار در مورد تیم کاری و تفکر ایشان برای تحلیل و ایده پروری در سطح شهرستان دزفول پرسیدیم که وی ضمن تحلیل شرایط موجود از لحاظ امکانات و تجهیزات و همچنین فضای کاری دزفول اظهار داشتند : به علت کمی امکانات به صورت سازمان یافته و منسجم، هسته ای برای مشاوره وجود ندارد ولی به نوعی به شکل غیر رسمی افرادی چه در دزفول و خارج از شهر هستند که در مورد مسائل مختلف دزفول به بنده مشورت می دهند و با ارزیابی که خودم از شرایط موجود برایم ایجاد شده همیشه سعی به مشورت ، وتمایل داشته ام تمامی نظرات پیرامون مسئله ای خاص را گرفته و با ارزیابی موارد، در هرچه بهتر گرفتن تصمیمات و اعمال نظرها و همچنین بهبود شرایط موجود تلاش کنم .

ایشان اشاره کرد : مشکل من درگردآوری مجموعه ای از مشاوران با تجربه ، جوان و نیز ایده پرور نداشتن امکانات مادی و معنوی است ولی تفکر چنین مجموعه ای با نام گروه مشاوران داشته ام که امید است با هماهنگی های صورت گرفته هر چه زودتر تشکیل شود.

وی با اشاره به کارهای زیر بنایی در بخشهای متفاوت از جمله برق ، گاز و آبرسانی اشاره و سال جاری را از نظر تامین بودجه و کارهای اجرایی در حال انجام و رو به اتمام سالی پر از شکوفایی در بخش های عمرانی و سازندگی دانست که در آینده ی نزدیک مردم خوب شهرستان دزفول نتایج آن را خواهند دید.

آخرین سوال از مهندس اخوان صباغ در مورد اوضاع سیاسی فرهنگی شهرستان دزفول و راه های برون یافت از این قضیه پرسیده شد که ایشان با صراحت کامل به سومین سوال نشریه نیمه ی خردادپاسخ گفتندکه درنشریه بعدی با طراحی جدید و با تیتری تازه به چاپ خواهد رسید .

 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 

سید عزیزا... پژوهیده:

فرهنگ بسیجی باید گسترش پیدا کند

به گزارش خبرنگار فرهنگی نیمه ی خرداد : سید عزیزا... پژوهیده فرمانده گردان 211 عاشورای ناحیه دزفول با توجه به گسترش فرهنگ بسیجی گفت : بسیجیان غیرتمند و با ایمان شهرستان دزفول که در لفاف تاریک و بدون حاشیه و مجموعه ای غیر مادی و در پنهانی به صورت مظلومانه دارند کار می کنند باید دیده شوند تل فرهنگ بسیجی گسترش پیدا کند.

ایشان با انتقاد از شرایط موجود گفت : از فرزندان جبهه و هشت سال دفاع مقدس باید حال و احوالی گرفته شود تا جوانان با مدافعان ناموس و کیان این سرزمین آشنا شوند و گذشت زمان باعث فراموشی جانبازان شیمیایی و دلداگان جبهه نشود.

وی با تلاش صورت گرفته در گردان 211 عاشورای ناحیه دزفول و موفقیت های صورت گرفته توسط بسیجیان این گردان اظهار داشت : گردان 211 عاشورای بسیج دزفول در سه سال متوالی 1386 ، 1387 و 1388 با ارزیابی های صورت گرفته در بین گردان های سپاه ناحیه دزفول ، به مقام اول در سطح شهرستان دزفول دست پیدا کرد که در سال 1387 طبق ارزیابی برای طرح اسوه در بین گردان های سپاه ولیعصر(عج)استان خوزستان ، مدیریت و فرماندهی نیروی انسانی ، آماد و بهداری گردان 211 با بالاترین امتیاز در سطح گردانهای استان خوزستان برگزیده شد که این موفقیت حاصل تلاش اعضای بسیج و یکدلی بسیجیان این گردان می باشد.

 

نشست فرزندان پایتخت مقاومت، در بیت امام جمعه دزفول

به گزارش خبرنگار فرهنگی نیمه ی خرداد : با دعوت حجه الاسلام والمسلمین حاج سید محمد علی قاضی امام جمعه محترم دزفول ،جلسه ای تحت عنوان "هم اندیشی فرزندان پایتخت مقاومت" با حضور آیت اله موسوی جزایری و حدود بیش از یکصد نفر از مدیران و صاحب منصبان دزفولی مقیم مرکز استان و تهران در بیت امام جمعه در تاریخ سه شنبه سوم فروردین ماه برگزار گردید.

 

در این دیدارعلاوه بر جمع بندی توسط آیت اله موسوی جزایری وسخنرانی امام جمعه، آقایان: دکتر بهجت پور ، دکتر سنگری و دکتر خسروپناه ، شهرداردزفول مهندس دوایی وحاج علیرضا زمانی راد درخواست هایی را مطرح نمودند .

 

 

رادیو دزفول برای دومین سال متوالی در سطح کشور اول شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی نیمه ی خرداد : برای دومین سال متوالی رادیو دزفول به مقام اول در سطح کشور نائل گردید . سید عنایت الله کاظمینی مدیر رادیو دزفول با اعلام این خبر گفت:که در جشنواره پانزدهم ، رادیو دزفول توانست در زمینه برنامه های تولید و پوشش خبر عنوان نخست و برتر کشور را در زمینه رادیو شهری به دست آورد و در جشنواره امسال هم موفق به کسب عنوان اولی شد. شایان ذکر است سید عنایت الله کاظمینی از اعضای جلسات قرائت قرآن و فرمانده ی اسبق بسیج حسینیه شهید محمدی می باشد که اعضای این حسینیه افتخار به دست آمده را باعث مباهات شهرستان دزفول دانسته و به ایشان به عنوان مدیریت رادیو دزفول و همشهریان گرامی تبریک عرض می نمایند.

رادیو شهری دزفول در سال 1359 همزمان با شروع جنگ در جریان اطلاع رسانی در سطح منطقه راه اندازی شد و در حال حاضر با تولید و پخش تولیدات رادیویی در دو نوبت صبح و عصر بعنوان رادیو شهری در شمال خوزستان، شهرهای شمالی از جمله دزفول و حومه ، اندیشک و حومه ، شوش، گتوند وتا برخی از استانهای همجوار را تحت پوشش قرارمی دهد .

 

پل قدیم دزفول در مسیر ثبت جهانی است

به گزارش خبرنگار پژوهشی نیمه ی خرداد :مهندس پرویز پور فرخی در اولین جلسه شورای فنی در شهرستان دزفول اظهار داشت: به دلیل ثبت جهانی پل باستانی ضرورت دارد نظارت میراث فرهنگی وبررسی راهکارهای علمی مرمت پل ونگاه ویژه ای را به این موضوع می طلبد. وی در این خصوص افزود: در این جلسه طرح راست رد وچپ گرد پل قدیم دزفول، اصلاح تعیین حریم به منظور حفظ بافت ،حذف مشکل ترافیکی وتردد از روی پل ،نحوه نورپردازی پل وآسیاب ها مورد بررسی قرار گرفت.

  

مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری خوزستان طی سفر خود به دزفول از پروژه های در دست اجرا مانند کمپ گردشگری پامنار ، اردوگاه پارک لاله ، پل ساسانی و آسیابهای آبی ونیز نقاط مهم گردشگری از جمله شهیون وسردشت بازدید وراهکارهایی در امر توسعه گردشگری در این شهرستان به منظور جذب هرچه بیشتر گردشگر به این منطقه با توجه به توانمندی های بالقوه وبالفعل ارائه نمود. گفتنی است: پل قدیم دزفول با قدمت بیش از 1700 سال ، قرن هاست با وجود تغییر وتحولات مختلف هنوز به شکل تقریبی اولیه اش ، به یادگار مانده است و زینت بخش ومایه افتخار این گوشه از سرزمین ماست ونام شهر دزفول به سبب وجود چنین بنای با شکوهی است.این پل در حقیقت یکی از راههای رابط منطقه جندی شاپور وسرزمین بین النهرین بوده ، که به دستور شاپور اول پس از پیروزی بروالرین وبا بکارگیری اسرای رومی ساخته شده است.

 

 

انتخاب هیئت اجرایی و بازرسان کانون جلسات قرآن دزفول

به گزارش خبرنگار فرهنگی نیمه ی خرداد : وقت ثبت نام از متقاضیان کاندیدا شدن جهت دوره ششم هیئت اجرایی و بازرسان کانون جلسات قرآن 21/ فرودین /1389 به اتمام رسید که با تشکیل مجمع عمومی کانون جلسات قرآن جهت برگزاری انتخابات جمعه 27/فروردین /1389 ساعت نه صبح در محل مرکز فرهنگی دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

باید یادآور شد کانون جلسات با انجام فعالیتهای فرهنگی آموزشی و ایجاد بستری مناسب در امور تربیتی نقش بسزایی در شهرستان دزفول ایفا می کند که امید است با حمایتهای معنوی ومادی مردم و مسئولین این نهاد در هرچه بهتر کردن برنامه ها و ایجاد فضای معنوی در دیار دارالمومنین و تربیت فرزندان پاک تلاشی مضاعف و برنامه ریزی مدون نماید.

 

نارضایتی اهالی خیابان مولوی از آبفا  و  کاهش شدید فشار آب این خیابان

به گزارش خبرنگار شهری نیمه ی خرداد : مردم خیابان مولوی(نزدیک به تقاطع فردوسی) از کاهش شدید فشار آب این منطقه می نالند. خبرنگار نیمه ی خرداد که در جمع مردم این خیابان حضور پیدا کرده بود، از گلایه های آنها مبنی بر اینکه چندین بار به اداره آب و فاضلاب دزفول مراجعه ، ولی هنوز مشکل رفع نشده است اشاره و گفتند: کاهش فشار آب به گونه ایست که جهت استحمام و شستشو باید به خانه ی اقوام و آشنایان مراجعه کرده و بی آبی باعث بروز مشکل در خانواده و کلافگی گردیده است.

باید یادآور شد کمبود فشار آب در این منطقه ، از حدود دو هفته قبل از عید نوروز شروع شده و همچنان نیز ادامه دارد.

 

انتقاد کمیسیون خدمات شهری از وضعیت روشنایی دزفول

به گزارش خبرنگار شهری نیمه ی خرداد : آقای رجو با انتقاد از وضعیت روشنایی دزفول گفت:با توجه به تاکید و پیگیری مستمر و مکرر و بازدیدهای متعدد کمیسیون خدمات شهری از سطح شهرصورت گرفته، متاسفانه علیرغم اقدامات مثبت اداره برق برای افزایش روشنایی، هنوز وضعیت روشنایی در بعضی مناطق بسیار ضعیف است.رئیس کمیسیون خدمات شورا اضافه کرد: از آنجائیکه روشنایی در شهر از جمله وظایف ذاتی اداره برق می باشد. وی اظهار داشت: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر ازخدمات اداره برق و مسئولین خدمت گذار در آن دستگاه ، در صحن شورا موضوع را به طور جدی به مسئول اداره برق مطرح کرده ام و مجددا بدینوسیله گلایه مندی مردم را به مسئولین مربوطه انعکاس ، تا انشاءاله با جدیت نسبت به روشنایی در سطح شهر خصوصا میادین پارکها، معابر و مراکزی که تجمع شهروندان و مهمانان نوروزی در آنجا بیشتر است اهتمام ویژه ای نموده و شورا در این خصوص حمایت خود را از موضوع فوق با هماهنگی مسئولین ذیربط انجام خواهد داد.

 

وی در ادامه اضافه کرد:لازم است مسئولین اداره برق طرح جامعی برای زیر زمینی کردن کابلهای خط انتقال برق در سطح شهرکه در بعضی جاها مانند مسیرورودی کوی آزادگان که همچون تارهای عنکبوت بصورت نا مناسب میباشد تهیه نمایندو همگام با شهرداری درزیباسازی منظرو مبلمان شهری اهتمام ویژه ای نمایند.

 

 

138 تلفنی برای درد دل

به گزارش خبرنگار شهری نیمه ی خرداد : بازرس فرمانداری و مسئول پیگیری شکایات مردمی ضمن اعلام راه اندازی تلفن 138 به خبرنگار ما گفت : طی توافق صورت گرفته با فرماندار محترم شهرستان دزفول مهندس اخوان صباغ تلفن 138 برای پیگیری و بیان شکایات مردمی راه اندازی گردید که شهروندان محترم شهرستان دزفول می توانند با تماس تلفنی به بیان دیدگاههای خود از ادرات بپردازند.

 

آقای فرهاد جاموسی با اشاره به وجود جوانان خوب و متدین این شهرستان گفت : از فرزندان متدین شهرستان دزفول انتظار داریم با تماس به شماره 138 و مراجعه به این دفتر ایده ها و نظرات خود را بیان و در هر چه بهتر کردن فضای ارباب رجوع و کاستن مشکلات اداری مردم شریف شهرستان دزفول کاسته شود.

 

  ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

* جناب آقای "مهندس پرویز پورفرخی" انتصاب شایسته شما که یکی از اعضای جلسات قرائت قرآن حسینیه شهید محمدی می باشید به مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری خوزستان تبریک عرض می نماییم.

 

* جناب آقای "مهندس خجسته مهر" انتصاب شایسته جنابعالی را که از فرزندان جبهه و جنگ می باشید به معاونت برنامه و بودجه وزیر نفت تبریک عرض می نماییم .

 

* جناب "سرهنگ ایرج نادبی فر" از مدیریت جنابعالی و پرسنل محترم پلیس ، راهنمایی و رانندگی در نوروز 89 وبرنامه ریزی جهت گشت زنی در سطح شهرستان دزفول که باعث کاهش جرایم گردید تشکر می نماییم .

 

* جناب آقای "مهدی آماده" انتصاب شایسته جنابعالی به سمت معاونت دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دزفول را تبریک عرض می نماییم .

 

* جناب آقای "مهندس پوررکنی" مدیر سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری دزفول از تلاشهای حضرتعالی در بازسازی آسیابهای باستانی دزفول که در حال انجام می باشد قدردانی می نماییم .

   


89/1/1
10:16 عصر

ای باران ببار بر من بر چهرهی خشکیدهام بر چشمان رنج دیدهام و غبار

بدست نازی | admin در دسته

                                                                                                        ای باران ببار بر من
بر چهره‌ی خشکیده‌ام
بر چشمان رنج دیده‌ام
و غبار خستگی و درد را از تنم بزدای
ای باران ببار بر من
دیگر نمیخواهم چشم انتظار باشم
من دیگر زیر چتر پنهان نخواهم شد
میخواهم ذره‌های خاک وجودم را بشویی
میخواهم آب شوم
ای باران ببار و مرا همچون خرده سنگهای لرزان
با خود ببر
میخواهم به قصه‌ی عشق پایان دهم
عشقی که وجودم را به اسارت برد اما
با انگشت مرا به سوی مزارها اشاره کرد
میخواهم به قصه‌ی صلیب پایان دهم
ای باران ببار بر من و مرا با خود به اعماق دریاها ببر
میخواهم در انتهای آبها، صلیب عشق را بر گردن
غرق شده‌ای بیاویزم که
پرنده بود اما حرمت عشق را درک کرد


                                                                                                        ای باران ببار بر من
بر چهره‌ی خشکیده‌ام
بر چشمان رنج دیده‌ام
و غبار خستگی و درد را از تنم بزدای
ای باران ببار بر من
دیگر نمیخواهم چشم انتظار باشم
من دیگر زیر چتر پنهان نخواهم شد
میخواهم ذره‌های خاک وجودم را بشویی
میخواهم آب شوم
ای باران ببار و مرا همچون خرده سنگهای لرزان
با خود ببر
میخواهم به قصه‌ی عشق پایان دهم
عشقی که وجودم را به اسارت برد اما
با انگشت مرا به سوی مزارها اشاره کرد
میخواهم به قصه‌ی صلیب پایان دهم
ای باران ببار بر من و مرا با خود به اعماق دریاها ببر
میخواهم در انتهای آبها، صلیب عشق را بر گردن
غرق شده‌ای بیاویزم که
پرنده بود اما حرمت عشق را درک کرد


89/1/1
10:6 عصر

دریا قهرش گرفت وقتی ازش دور شدم

بدست نازی | admin در دسته

                             

ای مالک ملک دلم مجنون ترین لیلای من

ای پادشاه دلبری  ما را کجا ها می بری

مستم ز جام بوسه ات نازم به چند صد می خری

گر عاشقانه خواهی ام مستی و عقل دورند ز هم

دل را خرد راهی ندید باده به دست دل دهم

مرا ز من نکن جدا زیبا ترین بعد خدا

دیدار تو در یک نگاه هر دم نیازم در دعا

گل در گلستان دلم عطر تو را دزدیده است

آن خال ابروان تو دست دلم ببریده است

صاحب ترین صاحب دلم بعد خدایی خوشگلم

دوریه تو خاتون من شده تنها این مشکلم

آغوش تو رویای من ای عشق نا پیدای من

من قیسم و مجنون تو تنها ترین لیلای من